Es-Es Dizisi Son Haberler

ES-ES Dizisi 31 Mart Çarşamba günü Final yapmıştır...
  • Es-Es Dizisi 31 Ekim Yayın Akışı

    Es-Es Dizisi
    Es-Es Dizisinin 9.bölümünü ve yeni bölümünü bugün Atv ekranlarında izleyeceğiz.

    Dizinin 9.bölümünün tekrarı bugün saat 16:00 'da yayımlanacak.Eski bölümün tekrarı yayınlandıktan sonra saat 18.30 da ana haber bülteni başlayacak ve akşam saat 20.00 'da yeni bölüm yani 10.bölüm 'le Es-Es izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünü kaçıranlar için cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 03.50 'de 10.bölüm yeniden Atv ekranlarında.


    16:00 -
    Es-Es - Bölüm 9 'un Tekrarı
    20:00 - Es-Es - Bölüm 10 (Yeni Bölüm)
    03:50 - Es-Es - Bölüm 10 'un Tekrarı

    more
  • Erdal Beşikçioğlu 2009 'un ödülünü kazandı !

    Erdal Beşikçioğlu - Işık
    Devlet Tiyatrolarının desteğiyle 2006 yılından bu yana verilen ”Baykal Saran Tiyatro Ödülü” bu yıl Erdal Beşikçioğlu’nun oldu.

    ”Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı oyundaki performansıyla ödüle değer görülen Erdal Beşikçioğlu, ödülünü İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi’nde gerçekleştirilen törenle aldı. Tören öncesinde ”Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı eserin özel gösterimi gerçekleştirildi.

    Devlet Tiyatrolarının desteğiyle verilen Baykal Saran Tiyatro Ödülü’ne değer görülen sanatçılar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, Devlet Tiyatroları Baş Rejisörü Rüştü Asyalı, tiyatrocu Selçuk Yöntem, Tiyatro eleştirmeni Atilla Sav ve Erkal Saran’dan oluşan jüri tarafından belirleniyor.

    Baykal Saran Tiyatro Ödülü’nü 2006-2007 sezonunda ”İki Kişilik Hırgür” adlı oyundaki performansıyla Benian Dönmez, 2007-2008 sezonunda ise ”Giordano Bruno” adlı oyundaki performansıyla Durukan Ordu almıştı.

    Türk tiyatrosunda, üstün oyunculuk yeteneğinin yanı sıra, ilkeli, tutarlı ve ödünsüz sanatçı kişiliği ile öne çıkmış simge isimlerden olan Baykal Saran’ın, adını taşıyan ödül, onun sahip olduğu bu değerleri yarınlara taşıyacak oyuncuları öne çıkarmak için veriliyor.

    A.A.

    Bizlerde "Es-Es Dizisi Fan Sitesi" olarak tecrübeli oyuncunun durmak bilmeyen başarılarının devamını diliyoruz.Daha nice ödüllere ...



    more
  • Es-Es Dizisi 10.Bölüm Fragmanı

    Es-Es Dizisi 10.Bölüm Fragmanı

    Es-Es Dizisinin 10.Bölümünün ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.Dizinin hayranlarının heyecanla beklediği 10.Bölüm 31 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'da ATV 'de ...

    Play'e tıkladıktan sonra fragmanın başlaması 5-10 sn arasında sürebilir.Lütfen bekleyiniz...
    Es Es 10.Bölüm Fragmanı

    more
  • Süreyya Güzel (Rüya) Biyografisi

    Es-Es Rüya - Süreyya Güzel
    Süreyya Güzel, 1974 yılında dünyaya geldi.

    Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Süreyya Güzel, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Tiyatro Ayna, Düşün Sahnesi, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakta ve Duru Tiyatro'daki oyunculuk atölyelerinde oyuncu koçluğu ve eğitmenlik yapmaktadır. Güzel, aynı zamanda reklam filmlerinde ve müzik kliplerinde de oynamaktadır.

    Süreyya Güzel , 2009 senesinde ise Es-Es dizisinde canlandırdığı "Rüya" karakteriyle karşımıza çıkıyor.


    Es-Es - 2009
    Hırçın Kız - 2007
    Akümülatörlü Radyo - 2006
    Bebeğim - 2006
    Herkes Kendi Evinde - 2000
    Üzgünüm Leyla - 2000
    Yılan Hikayesi - 1999
    Böyle mi Olacaktı - 1997
    Yasemince - 1997
    Çiçek Taksi - 1995

    more
  • Es-Es Dizisi 10.Bölüm Özeti

    Es-Es Dizisi 10.Bölüm Özeti
    Uras, Tercan ve Azmi'yi gece kulübünde haraç almak için birbirine girmişken görür.Ölümüne duelloya girişirler.Kozlarını bıçak ile paylaşacaklardır ve Azmi Tercan'ı alt etmek için her türlü kalleşliği yapacaktır.Peki Uras Tercan'a yardım edecek midir?

    Selmin tartıştığı ve bağırdığı Işık Hoca'dan özür dilemeyi düşünür.Bu amaçla üniversiteye gider.Işık'tan şimdiye kadar hiç kimseden duymadığı güzel sözler işitir.Işık ve Selmin arasında dostane ilişkiler gelişirken,oğlunun uyuşturucuya başlama nedenini öğrenen Rüya,bu ağırlığı taşıyamaz ve büyük bir delilik yapar.Rüya ve Işık ilişkisinin hiç tahmin edilemeyen bir yöne akmasına sebep olacaktır bu hareket.


    Haraç toplama konusunda madara olan Azmi, Solmaz biraderleri alt etmek için Menekşe'ye ortaklık teklif eder.Menekşe bu isteği reddeder ama hiç ummadık biri Azmi'nin teklifini kabul eder.Kimdir bu yeni müttefik?


    Selmin,Tercan ve Dilşa arasındaki ilişkiden rahatsızdır.Dilşa evli bir kadındır ve Tercan'ın başını daha büyük bir derde sokabilir.Bu sıkıntısını Dilşa ile paylaşır.Dilşa Tercan ile konuşur ve Azad meselesini çözünceye kadar kendisinden uzak durmasını ister.Ama Tercan'ın beklemeye tahammülü yoktur.O sinirle Azad'ı kaldığı otelde sıkıştırır ve bir kez daha karakolluk olur...


    Tercan ve Azad'ın kavgası Azmi'nin kulağına gider.Solmaz kardeşlerden kurtulmak için bulunmaz bir fırsattır bu.Uras ve Tercan'ın başını derde sokacak hain bir plan yapar...


    Bütün bu olanlarsan habersiz,İrem ve Uras en sonunda hayal ettikleri gibi romantik bir gece geçireceklerdir.Ne Işığın arabasının farları ,ne de Tercan,yaşadıkları geceyi bozamayacaktır.Selmin'den gelen ani telefonu hesaba katmazsak.Tercan'ın başı yine derttedir ve Uras onu kurtarmaya çalışacaktır.Acaba bu sefer kurtarabilecek midir?


    Merak edilen soruların cevabı 31 Ekim cumartesi günü saat 20.00de Es-Es'in 10.bölümüyle Atv'de ..

    more
  • Sertaç Erkaçan ile Gürel ve Es-Es Röportajı

    Es-Es dizisinde şımarık zengin çocuğu 'Gürel'i oynayan Sertan Erkaçan, dizinin en dikkat çeken isimlerinden. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan 22 yaşındaki oyuncu, "Gürel kötü değil, antipatik" diyor.

    Oyunculuk hayatınıza nasıl girdi?


    - Oyunculukla lise birde tanıştım. Sahne tozunun büyüsüne inananlardanım. Sahnede bir kere başkası olabilme tatminini yaşadığınızda, bir daha oradan inmek mümkün olmuyor. Ama biraz da tesadüftü aslında. Okulda bir şiir okumuştum sonra beni alıp bir oyuna koydular. İyi ki de koymuşlar.

    KÖTÜ DEĞİL ANTİPATİK
    Sizce 'Es-Es'te şımarık zengin çocuğu rolüne seçilmenizde ne etken oldu?
    -Bunu inanın ben de çok merak ediyorum. Çünkü hayatım boyunca ne o kadar zengin oldum ne de öyle şımarık biri gibi davrandım. 'Es-Es'in görüşmelerini duydum ve gittim. Sonrası benim için büyük bir macera... İlk işim olduğu için heyecanla karışık muhteşem bir süreç yaşıyorum. Hatta bu yüzden kilo bile verdim.

    Canlandırdığınız 'Gürel'den bahseder misiniz biraz?
    -Evet 'Gürel', şımarık bir zengin çocuğu ama hayata zengin başlarsanız, hayat da bunu getirir karşınıza... Yani o öyle yetişmiş, öyle büyümüş ve o öyle bir insan. Zengin gibi davranmıyor ya da yaşamıyor; zaten zengin... Helikopterin kapısına gelmesi onun için garip değil. Bu yüzden de diğerleriye zıt zaten... Diğerleri ile hayatlarındaki 'normaller'i aynı değil... Üstelik kesinlikle kötü biri değil, sadece antipatik. Ama yaşam enerjisi çok yüksek, eğlenmeyi seven bir fırlama 'Gürel'...

    SİNİR OLUYORUM GÜREL'E
    Sizi bu rol zorluyor mu peki?
    -Tabiî ki kötü roller her zaman bıçak sırtı rollerdir. Ama dediğim gibi 'Gürel'i çok da kötü bir insan olarak düşünmediğim için insanlara "Of nefret ediyorum bu çocuktan" yerine "Of sinir oluyorum bu çocuğa" dedirtmek istiyorum. Böyle 'kötü adam' rollerini oynarken sanırım işin püf noktası, sadece kaş çatmak, bağırmak, sinirli durmak gibi klişelerden kaçınmak. O 'kötü adam'la, biraz eğlenebilmek. Bana bu avantajı da senaryomuz sağlıyor. Biz klasik bir 'kötü adam' değil de daha renkli bir kötü adam yarattık.

    Bu rolün üstünüze yapışmasından korkmuyor musunuz?
    -Asla korkmuyorum! Ayrıca bir rolün, kişinin üstüne yapışması saçmalığına da inanmıyorum. Eğer öyle bir durum varsa, o oyuncu ya bir yere kapanıp kendini yeniden bulmalı ya da bu işte daha fazla yapacak şeyi olmadığını kabullenip bırakmalı. Ben oyunculuğu herkesi canlandırabilmek seçtim. Tek bir rolde bağlanıp kalmak için değil. Bundan sonraki projemde çok zengin bir kötü adam olmamasına dikkat edeceğim elbette.

    Oyunculuk anlamında bu dizi sizin için nasıl bir tecrübe oldu?
    -İnanılmaz bir tecrübe oldu. Hayatımda hep nokta atışları olmuştur şimdiye kadar, bence biri de bu! Sette kimse bir şeyler öğretmekten çekinmiyor. Oflamıyor, poflamıyor. Biz gerçekten çok iyi bir ekibiz.

    ONLAR HAYRANLARIM DEĞİL ARKADAŞLARIM
    Sokakta gerçekten 'Gürel' olduğunuzu düşünenler oluyor mu?
    -Tabii ki oluyor. "Abi sana gıcık oluyoruz ya" cümlesini çok duyuyorum. Hoşuma da gidiyor aslında...

    Genç kızlardan oluşan bir hayran kitleniz de oluştu, öyle değil mi?
    -Evet sanırım. Güzel bir yemek yapıyoruz, ben de içindeki ufak baharatlardan biriyim. Herkes farklı baharatı sever. Ama hayran kelimesini kullanmak istemiyorum. Çünkü onlar benim arkadaşlarım.

    Tarih:24.10.2009 Yazar:Yasin YAVUZ


    Bizlerde "Es-Es Dizisi Fan Sitesi" olarak genç oyuncuya kariyerinde başarılar diliyoruz.Gerçekten de sözlerinde çok haklı Gürel klasik bir kötü adam değil.Bunun için de çok başarılı.Sertaç Erkaçan şuana kadar hiç kamerayla tanışmamıştı.Gürel onun ilk tecrübesi ve bunu da layıkıyla yerine getirdiği için bir kez daha tebrik ederiz.

    more
  • Es-Es 9.Bölüm Fragmanı -1

    Es-Es Dizisinin yeni bölümünü herkes çok merak ediyor. 8.Bölümde Azad ve adamları Tercan'ı kaçırmışlardı.Bir yere götürüp önce dövdüler.Azad tam Tercan'ı öldürecekken Azmi içeriye girdi.Hepimiz heyecanla 9.bölümü bekliyoruz.İyi seyirler.

    Play'e tıkladıktan sonra fragmanın başlaması 5-10 sn arası sürebilir.Lütfen bekleyiniz...

    Es-Es Dizisi Fragmanlar

    Es-Es Dizisinin bütün fragmanlarına soldaki resime tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Es-Es 9.Bölüm 24 Ekim Cumartesi saat 20.00'da Atv 'de...

    more
  • Erdal Beşikçioğlu (Işık) Fotoğraf Galerisi

    Es-Es Dizisinin tecrübeli oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz.Dizide Işık Hoca rolünü oynayan Beşikçioğlu'nun resimlerini araştırdık topladık ve sizlere sunuyoruz.
    Resimlerin tam boyutunu görmek istiyorsanız resimlerin üstüne tıklamanız yeterli olacaktır.

    Erdal Beşikçioğlu (Işık) Fotoğraf Galerisi

    Erdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal BeşikçioğluErdal Beşikçioğlu
























































    Sizinde eklemek istediğiniz Erdal Beşikçioğlu fotoğrafları varsa linki yorum yazarak bize ulaştırabilirsiniz.

    more
  • Pınar Dikici:"Es-Es çok gerçek bir hikaye."

    Pınar Dikici - Menekşe
    Es-Es Dizisinin sevilen oyuncusu Pınar Dikici(Menekşe) ile röportaj

    Parmaklıklar Ardında' dizisinde rol alırken 'Adanalı'da rastladık size... Bu sezon da 'ES-ES'e geçiş yaptınız. Bu geçişlere sebep olan neydi?
    'Parmaklıklar Ardında' sevdiğim bir işti. Ancak okulum İstanbul'da, çekimlerse Sinop'ta olduğu için ikisini beraber götürmek zaman içinde çok yorucu olmaya başladı. Çok üzülerek de olsa o işten ayrılmak zorunda kaldım. Aynı şekilde 'Adanalı' da okulumun en yoğun olduğu, bitirme zamanlarına denk geldi ve oradan da ayrılmam gerekti.

    Peki 'ES-ES'in kadrosuna nasıl dahil oldunuz? Sizi çeken neydi bu işte?
    'ES-ES, gece yolda yürürken, girmeye çekindiğimiz sokaklardaki kişilerin hikayesini anlatıyor. Yok saydığımız, görmezden gelmek istediğimiz insanların... Onların yaşama savaşlarını, hayata tutunma isteklerini... Bir yandan da okuyan, varlıklı, 'temiz aile' çocuklarını, aralarındaki çatışmayı, aşkı anlatıyor. Bu hikayeyi ve karakteri çok sevdim.

    MENEKŞE KARAKTERİNİ ÇOK SEVDİM
    - Rolünüzden bahseder misiniz biraz? Benimseyebildiniz mi Menekşe karakterini?

    Menekşe'yi çok sevdim ben... Onun sevme biçimini, inadını, tutkusunu. Kendimde ehlileştirmeye çalıştığım birçok taraf, Menekşe'nin karakterini oluşturuyor. Aslında son derece 'kadın' bir karakter Menekşe... Süzülmemiş, açık ve net biri. Oynadığım diğer rollere zıt olması da, ilgimi çeken başka bir durum oldu tabii.

    - Dizi genelde Eskişehir'de çekiliyor. Ama sizin sahneleriniz daha çok İstanbul'da sanırım.

    Birkaç bölüm sonra Menekşe de, Eskişehir'e yerleşiyor. Ben de Eskişehirli olmak üzereyim yani.

    - Sette ortam nasıl, çekimler nasıl gidiyor?

    Dizi ekibi, iyi bir iş çıkarmak için son derece özenli çalışıyor, haliyle çok yoğun bir çalışma temposu var ortada. Ama çok iyi anlaşan ve birlikte eğlenen bir ekibiz. Çekimler son derece keyifli gidiyor şu ana kadar bu keyfi de ekrana yansıtmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince...

    BİZİMKİ ÇOK GERÇEKÇİ BİR HİKAYE
    - Genç oyuncuların çoğunlukta olduğu bir set sizinki... Diğer oyuncularla aranız nasıl?
    Gayet iyi... Birbirimizi anlıyoruz, rahat çalışıyoruz ve çok eğleniyoruz.

    - Dizi kısa sürede çok sevildi. Sizce izleyici neden bu kadar benimsedi 'ES-ES'i?

    'ES-ES' çok gerçek bir hikaye. Herkes kendinden ve çevresindekilerden bir şeyler buluyordur eminim. Gençlere fikir ve umut verebileceğine inanıyorum. Hem gülümsetiyor, hem de içini burkuyor insanın. Biz severiz böyle hikayeleri...

    - Ciddi bir reyting yarışı var ekranda... Bu durum sete nasıl yansıyor?
    Herkes işini gerekli özenle yapıyor. Daha yüksek reyting almak için gösterebileceğimiz fazladan bir çaba yok. Severek yapılan işlerin hak ettikleri başarıyı bulduklarını düşünüyorum.

    PENELOPE CRUZ'A BENZETİLMEK HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR

    - Penelope Cruz meselesine gelelim... Gerçekten büyük benzerlik var aranızda. Böyle anılmaktan sıkıldığınız oluyor mu?


    Bu, sıkılıp kendime dert edinebileceğim bir durum değil. Ayrıca çok hoş bir kadın ve çok da başarılı. Varsın gitsin böyle...

    - Kendinizi güzel buluyor musunuz peki?

    Hoş bir kadınım sanki... Severim kendimi. Malum Koç burcu!

    - 86 doğumlusunuz. Kariyer anlamında, şu anda bulunduğunuz yerden memnun musunuz?

    Her yeni yıl sabahı kendini yenileyip, kararlar alan biri olmadım zaten hiç. 23 yaşına kadar çok güzel işler yapan insanlar var. Şu noktada "Şahane bir yerdeyim, hep kalayım burada" diyemem.

    OKUL NİHAYET BİTTİ

    - Öğrencilik hâlâ devam ediyor mu?


    Maltepe Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk bölümünde okuyordum. Uzun uğraşlar sonucu bitirdim okulumu..

    - Yönetmenlik hedefinizin olduğunu da duymuştum...

    Okulumun sinema bölümünde yan dal yapmaya başlamıştım. Ancak yarım kaldı. Şimdi, kısmet olursa, yüksek lisansımı sinemada yapmayı planlıyorum.

    Sabah Magazin


    more
  • Es-Es Papatya - Teoman (Yeni Müzik)

    Es-Es Papatya - Teoman (Yeni Müzik)

    Es-Es Dizisinin 8.bölümünde kullanılan Teoman'ın Papatya şarkısını aşağıdan dinleyebilirsiniz.Dizide gerçekten de tam sahnesinde kullanıldı şarkı , İrem'in papatyaları takip ederek Uras'ı görmesiyle şarkı da başladı.


    Es-Es Papatya-Teoman

    more
  • Es-Es 17 Ekim Yayın Akışı

    Es-Es Dizisi
    Arkadaşlar Es-Es 'in 7.bölümünün tekrarı saat 11.00 da verilecektir.Bölüm 7'de neler olduğunu hatırladıktan sonra saat 20.00 'ı bekleyeceğiz.Ana haber bülteninden sonra Es-Es Bölüm 8 hayranlarının karşısına çıkacak.

    İyi seyirler ... "Es-Es Dizisi Fan Sitesi"


    • 11:00 ES-ES - Bölüm 7 / Tekrar
    • 20:00 ES-ES - Bölüm 8 / Yeni Bölüm

    more
  • Es-Es 8.Bölüm Fragmanı -2

    Es-Es Dizisinin 8.bölüm ikinci fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.Yeni bölümü heyecanla bekliyoruz.Bu bölümde kavga,aşk ve ayrılık birarada olacak gibi görünüyor.Yeni bölümün ilk fragmanını bu adresten izleyebilirsiniz.

    İyi Seyirler ... "Es-Es Dizisi Fan Sitesi"

    Play'e tıkladıktan sonra fragmanın başlaması 5-10 sn arasında sürebilir.Lütfen bekleyiniz...


    Es Es 8.Bölüm Fragmanı -2

    more
  • Es-Es 8.Bölüm Fragmanı -1

    Es-Es Dizisinin 8.Bölümünün ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.Dizinin hayranlarının heyecanla beklediği 8.bölüm 17 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'da ATV 'de ...

    İyi seyirler ... "Es-Es Dizisi Fan Sitesi"


    Play'e tıkladıktan sonra fragmanın başlaması 5-10 sn arasında sürebilir.Lütfen bekleyiniz...


    Es Es 8.Bölüm Fragmanı -1

    more
  • Es-Es Bölüm 8 Özeti

    Es-Es Uras ve İrem



















    Es-Es Bölüm 8 Özeti

    Geçtiğimiz hafta Uras ve Tercan uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle polis ikisini de hastanede gözaltına almıştı.Rüya, İrem'i İstanbul'a götürecekti ve Uras gözaltına alınınca Işık'a haber veremedi.Acaba Uras Işık'a bir şekilde haber verebilecek mi ?


    Uras ve Tercan'ın annelerinin de gözaltına alınmasıyla beraber ailenin hepsi uyuşturucu kaçakçısı damgası yer.


    Işık hastaneye geldiği zaman büyük bir sürprizle karşılaşır , resmen şok olur.İrem, annesinin de babasının da yüzüne bir daha bakmayacaktır.

    Işık, Uras'ın gözaltına alındığını öğrenir. Acaba bu hayatta ikinci golü de sen attın bana dediği Uras'ı bir defa daha bu beladan kurtaracak mı ?

    Azmi, Selmin'in de gözaltına alındığını öğrenince hemen Eskişehire'e gelir.Kudret, Azmi'yle irtibata geçer ve ona iş teklif eder.


    Karakolda aynı nezarete düşen Tercan ile Azad kavga ederler, çünkü ikisi de Dilşa'yı istiyor.Uras ve Selmin bu beladan nasıl kurtulacaklarını düşünürken her şeye sebep olan Tercan sadece Dilşa'yı düşünür.Azad ile yaptığı kavga ona çok pahalıya patlayacaktır.


    Heyecanla beklediğimiz Es-Es dizisinin 8.Bölümü , bu akşam yani 17 Ekim Cumartesi saat 20.00'de ATV'de ...

    more
  • Oylarımız Es-Es Dizisine ...

    Es Es Dizisi Anket
    Bir magazin programı olan "Uçankuş"un düzenlediği diziler arası ankette oylarımızı Es-Es'e veriyoruz.Anketin başlığı ise şu :"Ekranların en çok ilgi gören dizileri aynı gün ve aynı saatte yayınlansa hangisini izlemeyi tercih edersiniz? "
    Oy kullanmak istiyorsanız bu adrese gittikten sonra sayfanın sol tarafında bulunan ankette oyunuzu kullanabilirsiniz.


    Arkadaşlar şuan Es-Es Dizisi 4.sırada bulunuyor.

    1.Ezel - 2317 oy
    2.Aşk-ı Memnu - 2160 oy
    3.Kurtlar Vadisi Pusu - 1785 oy
    4.Es Es - 1603 oy

    Bizler Es Es Dizisi Fan Sitesi olarak dizinin her zaman arkasındayız.Umarız Es Es anketten hakettiği sırayla ayrılır .

    more
  • Es Es Reyting Raporu 10 Ekim - Bölüm 7

    Es Es Reyting Bölüm 7
    Es Es Reyting Raporu 10.10.09 - Bölüm 7


    Es Es 7.Bölümüyle genel reyting raporunda 4.sırada , AB genelinde 2.sırada yer buldu.Diziye başarılar diliyoruz ve gelecek haftalarda daha üst sıralarda görmek isteriz.


    İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL

    Es Reyting Raporu 10.10.09 - Bölüm 7





    NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
    1 BELCIKA-TURKIYE FOX 01:28 10,36% 29,97%
    2 AKASYA DURAGI KAND 01:29 7,82% 22,29%
    3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT SHOW 00:37 6,33% 18,30%
    4 ES-ES ATV 01:28 5,48% 15,31%
    5 HANIMIN CIFTLIGI (TKR) KAND 01:36 4,87% 16,91%
    İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
    Es Es Reyting Raporu 10.10.09 - Bölüm 7






    NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
    1 BELCIKA-TURKIYE FOX 01:28 10,49% 31,44%
    2 ES-ES ATV 01:28 5,69% 17,58%
    3 AKASYA DURAGI KAND 01:29 5,55% 17,58%
    4 HANIMIN CIFTLIGI (TKR) KAND 01:36 5,18% 17,82%
    5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT SHOW 00:37 4,81% 14,28%

    more
  • Es Es Dizisi 10 Ekim Yayın Akışı

    Es Es 10 Ekim Yayın AkışıHepimizin heyecanla beklediği 7.bölüm'den önce Atv 6.bölümde neler olduğunu hatırlayalım diye bugün saat 13:50'de 6.bölümün tekrarı verilecek.Es Es'in tekrarını izledikten sonra başka bir dizinin daha tekrarı verilecek.Daha sonra ana haber bülteni başlayacak ve saat 20:00'da yeni bölümü izleyeceğiz.Yeni bölümü kaçıranlar için yine aynı gece yani cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 03:00 'da yeni bölümün tekrarı verilecek. Hepinize iyi seyirler ...

    Es Es Dizisi 10 Ekim Yayın Akışı:

    13:50 - Es-Es - Bölüm 6 / Tekrar

    20:00 - Es-Es - Bölüm 7 /Yeni Bölüm
    03:00 - Es-Es - Bölüm 7 / Tekrar

    more
  • Es Es Dizisi 7.Bölüm Özeti

    Es Es Dizisi 7.Bölüm Özeti
    Es Es Dizisi 7.Bölüm Özeti

    ES-ES Dizisi heyecan dolu 7. bölümüyle 10 Ekim Cumartesi günü saat 20:00 'de izleyicilerinin karşısında ...

    Uras , Şahin'in adamlarının sıkıştırması yüzünden geçen bölüm kaza yapmıştı.Rüya durumu öğrenince Işık'ın üzerine gider.Ona haklı olduğunu anlatır ve İrem'i kendi yanına almak için eline önemli bir koz geçer.

    Kazayı hafif atlatan Uras uyanınca ilk olarak İrem'i görmek ister fakat Işık'ın tepkisini görür ve Işık'ın güvenini kaybettiğini düşünür.Bütün olayların faturasını Tercan'a keser.

    5 Ay gibi uzun bir süredir Uras'ın sırt çantasında bulunan uyuşturucuyu Dilşa bulur ve Selmin'e bu durumdan haber verir.Kazayı araştıran polis,ipuçlarını birleştirerek olayda Şahin'in parmağının olduğunu farkeder.Uras ile Tercan'ın Şahin'in adamları olduğunu düşünen polis,onları yakalamak için işe koyulur.Selmin çocuklarını kurtarmak için uyuşturucuyu Şahin'e vermeyi düşünür.Ancak olaylar istediği gibi gelişmez ...

    Nefesinizi tutarak izleyeceğiniz yeni bölüm 10 Ekim Cumartesi günü ekranlarda ...

    more
  • Es-Es Dizisi 7.Bölüm Fragmanı İzle - Atv

    Es Es Dizisinin çekimleri iki hafta boyunca süren 7.bölümü izleyenleri ağlatacak gibi görünüyor.Geçen bölümde Tercan 'ın yüzünden peşlerine düşen Şahin'in adamlarının kovalaması yüzünden kaza yapan Uras ve Tercan kazadan sıyrıklarla kurtulacaklar. Fakat İrem'in durumu pek iyi gözükmüyor.Uras , İrem'e olanlar yüzünden çok büyük vicdan azabı duyuyor.

    Play'e tıkladıktan sonra fragmanın başlaması 5-10 sn arasında sürebilir. Lütfen bekleyiniz ...

    Es Es 7.Bölüm Fragman

    more