Es-Es Dizisi Son Haberler

ES-ES Dizisi 31 Mart Çarşamba günü Final yapmıştır...
  • Es Es 'e bir hafta ara verildi !

    Es Es 7.Bölüm Yetişmedi
    Normalde 3 Ekim'de yeni bölümü yayınlacak olan Es Es 'in daha kaliteli çekimler yapabilmek için seyircilerden bir hafta daha süre izin istediler.Çoğu sitelerde görmüş olduğum tepkileri anlamakta güçlük çekiyorum."Gülü seven dikenine katlanır." diye düşünmeliyiz.Oyuncular ve yapımcı şirket zorunda olmasalar zaten böyle bir ara vermezlerdi.Bu kadar acımasız olmayalım.Yeni bölümü seyredelim ve iki hafta süresince hazırlanan bölüm bizleri tatmin etmezse o zaman eleştirelim.

    İşte Es Es Dizisinin resmi sitesinde yapılan açıklama :

    "Es-Es Seyircilerine, her zaman özenli ve heyecanlı bölümler izletebilmek için, malesef ki daha fazla çalışma süresine ihtiyaç duymaktayız. Bu sebeple yayınımıza bir hafta ara vermek zorundayız. Es-Es’in , yepyeni ve heyecan dolu bölümleriyle diğer haftaya görüşmek üzere…

    Sevgiler… Tims Prodüksiyon"

    Hepinize iyi seyirler ...

    more
  • Ahmet Rıfat Şungar'ın Es Es Dizisine Başvuru Röportajı

    Ahmet Rıfat Şungar 'ın henüz üniversite 3.sınıfta okurken ajansa yaptığı başvuru röportajını sizlerle paylaşıyoruz. Kendisine otobiyografisi,kamera tecrübeleri,ailesi,tiyatroya başlaması,ilgilendiği sporlar ve fiziksel özellikleri soruluyor. Bu röportajı izledikten sonra Es Es'in Uras'ını çok daha iyi tanıyacaksınız.

    Play'e tıkladıktan sonra röportajın başlaması 5-10 sn sürebilir.Lütfen bekleyiniz ...

    more
  • Es Es Jenerik Dizi Müziği

    Es Es dizisinin sevilen ve herkesin dilinden düşmeyen jenerik dizi müziğini sitemizden dinleyebilirsiniz. Oyuncularıyla ,senaryosuyla gençlerin kalbine taht kuran Es Es , Cem Özkan'ın "Bu Alemde Kendimi Tek Geçerim" şarkısıyla da kendinden söz ettiriyor. Sözleri dinlediğinizde diziyle ne kadar örtüştüğünün farkına varacaksınız.

    Play'e tıkladıktan sonra klibin başlaması 5-10 sn arasında sürebilir. Lütfen bekleyiniz ...

    more
  • Es Es bir sıra geriledi !

    Es Es bir sıra geriledi
    Es Es , 26 Eylül 2009 günü yayınlanan 6.bölümüyle diğer programlar arasından 4.sırada kendine yer buldu.Geçen hafta üçüncü sırada yer alan Es Es bu hafta bir sıra geriledi.
    Bizler esesfanclub ailesi olarak hayranı olduğumuz dizimizin gelecek haftalarda zirveye oturacağına eminiz.




    İşte reyting raporu :


    Sıra - Program Adı - Kanal - Süre - Rating - Share

    1 Akasya Durağı Kanal D 1:33 7,87% 23,93%
    2 Var mısın? Yok musun? Show Tv 1:02 7,26% 21,46%
    3 Kavak Yelleri Kanal D 1:29 5,77% 20,30%
    4 Es Es Atv 1:37 4,49% 13,69%
    5 Olacak o kadar Fox 1:25 4,37% 12,95%

    more
  • Es Es Dizisi 26 Eylül yayın akışı

    Es Es 26 Eylül Yayın Akışı
    Hepimizin sabırsızlıkla beklediği 6.bölüm'den önce Atv 5.bölümü hatırlayalım diye bugün saat 16:00'da 5.bölümün tekrarı verilecek. Es Es'in tekrarı bittikten sonra ana haber bülteni başlayacak ve saatler 20:00 'ı gösterdiğinde yeni bölüme kavuşacağız. Yeni bölümü kaçıranlar için gene aynı gece yani cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 03:00 'da yeni bölümün tekrarı verilecek. Hepinize iyi seyirler ...

    more
  • Es Es 6.Bölüm Fragmanı

    Es Es dizisi yarın (26 Eylül Cumartesi) saat 20:00 'de Atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Es Es'in 6.bölüm fragmanı ise bu bölümün gerçekten çok heyecanlı geçeğini belli ediyor. Nefesinizi tutarak izleyeceğinizden eminim.

    Play'e tıkladıktan sonra fragmanın başlaması 5-10 sn arasında sürebilir.Lütfen bekleyiniz ..



    more
  • Es Es Dizisinde 6. Bölümde Neler Olacak ?

    Es Es 6.Bölüm
    Selmin 'i Azmi'nin elinden kurtaran Uras , abisi ve annesiyle birlikte Eskişehir'e getirmişti. Uras ailesiyle birlikte yeni bir hayat kurmanın mutluluğunu yaşarken, ağabeyi Tercan beladan tamamen uzaklaşamamıştır.

    Şahin , Uras ve Tercan'ın annelerini Azmi'nin elinden nasıl kurtardıklarını duyunca Tercan'ı yanına çağırtır. Ona Uras ile birlikte kendisine çalışmasını istediğini söyler.

    İrem 'i yeniden aynı kız ile aldatan Gürel , İrem 'in kalbini kazanabilmek için harika bir sürpriz hazırlayacaktır fakat planı işe yaramaz.

    Hayatında yeni ve temiz bir sayfa açmak isteyen Uras, üniversitedeki ilk dersine girer ve artık üniversite hayatı başlar. Işık Hoca 'nın ona üniversitenin içinde verdiği işe başlar fakat Kenan 'ın onlara karşı kurduğu planlardan haberleri yoktur.

    Dilşa 'nın peşini bırakmaya niyeti olmayan Azad, onun Uras 'ın evine sığındığı öğrenir ve Dilşa 'yı kaçırır. Uras ve Tercan 'ın bu olaya göz yummaya niyeti yoktur ve onu kurtarmak için harekete geçerler.

    Es-Es 'in sabırsızlıkla beklediğiniz 6. bölümü 26 Eylül Cumartesi saat: 20:00 de karşınızda ...

    more
  • Berk Hakman (Tercan) Fotoğraf Galerisi

    Es Es Dizisinin sevilen başrol oyuncusu Berk Hakman (Tercan) 'ın fotoğraf galerisi ile sizlerleyiz. Galerimiz 27 adet fotoğraf içeriyor. En kısa zamanda diğer oyuncularında fotoğraflarını sizlerle paylaşacağız ...



    Tercan Berk Hakman Tercan - Berk Hakman

    Es Es - Tercan Es Es - Berk Hakman Tercan Resimleri

    Es Es Tercan Berk Hakman Foto Galeri Berk Hakman - Es Es

    Tercan - Es Es Es-Es Tercan Es-Es Berk Hakman

    Es Es Tercan Resimleri Es-Es Foto Galeri Es Es Dizisi Tercan

    Es Es Dizisi Berk Hakman Tercan Resim Es Es Tercan(Berk Hakman)

    Tercan'ın resimleri Berk Hakman(Tercan) Tercan Resimleri -2

    Es Es - Berk Hakman Es-Es Dizisi Fotograf Tercan Fotograf Galerisi

    Berk Hakman Fotograf Galerisi Tercan - eses eses Tercan
















































































    Sizinde eklemek istediğiniz Berk Hakman fotoğrafları varsa resimin linkini yorum yazarak bize ulaştırabilirsiniz.

    more
  • Es Es 5.Bölümüyle 3.Sırada Yer Buldu !



    Tarih: 19.09.2009 Reyting Raporu
    Sıra - Program Adı - Kanal - Süre- Reyting - Share
    1 Kavak Yelleri Kanal D 1:32:30 6,33% 20,88%
    2 Var mısın ? Yok Musun ? Show Tv 1:09:11 5,43% 16,64%
    3 Es-Es Atv 1:36:36 5,41% 16,42

    Es Es Dizisi 19.09.2009 tarihinde yayınlanan 5.Bölümüyle Tv programları içerisinde 3. sıraya yerleşti.Es Es 0,02% gibi bir çok az bir farkla ikinciliği kaptırdı. Es Es Fan Club olarak dizimizi gelecek haftalarda daha iyi yerlerde göreceğimizden eminiz.
    İyi seyirler ...

    more
  • Beyza Şekerci : "Dilşa'nın ahlaki değerleri farklı ..."

    Beyza ŞekerciBeyza Şekerci - Es Es
    Dilşa'nın ahlâki değerleri farklı

    1988 İstanbul doğumluyum. Mimar Sinan'ın Bale Bölümü'nü geçen yıl bitirdim. İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde dans ediyorum.

    Çok küçük yaştan beri dans edip, oyunlarda sahneye çıkarken oyunculuğu çok sevdiğimi anladım.
    Şive dersleri aldım

    Dilşa karakterini ilk okuduğumda çok sevdim. Ama bir o kadar da zor bir rol olduğunu düşündüm. Alışılmışın dışında bir hikayesi var bu kızın. Üniversite okumak için Doğu'dan gelmiş. Yaşam biçimi, hayat tarzı, alışkanlıkları, aile düzeni, gelenekleri ve ahlaki değerleri herkesten çok farklı. O yörenin konuşmasını ve beden dilini kendime daha rahat geçirebilmem için şive dersleri aldım.


    Dizi ekibine çok alıştım. Oyuncu arkadaşlarımla da güzel bir enerji yakaladık sanırım.


    Geriye dönüp baktığımda; yüzümü güldüren zamanların çoğunlukta olduğu bir üniversite hayatı geçirdim diyebilirim.

    more
  • Mert Aydın : "Koray, eğlenceli ve zeki ..."

    Mert Aydın
    1987 İstanbul doğumluyum. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü 2'nci sınıf öğrencisiyim.
    'ES-ES'ten önce bir reklamda yer almıştım. Açıkçası, bu iş karşıma çıkmadan önce artık sinema ve TV'de şansımın dönmeyeceğini düşünüyordum. Ama garip bir şekilde hayatım bir anda değişti. Şansım sayesinde bu dizideyim sanıyorum.


    Koray eğlenceli ve zeki
    Dizide canlandırdığım Koray çok eğlenceli ve zeki biri... Hayata ve arkadaşlarına karşı hep iyi niyetli. Alaz'a sırılsıklam aşık. Ama biraz saf bir tarafı da var. Hani olur ya, çok zekidir ama söyleyeceği şeyi hep yanlış söyler, işte o tarz bir genç.
    'ES-ES' sayesinde ilk kez bir dizi seti gördüm. Çok zorlandım ama ekip arkadaşlarım sağ olsun... Özellikle Ahmet Rıfat Şungar'dan kamera oyunculuğu adına çok şey öğrendim. Bana çok yardımı oldu.
    Koray karakteriyle ortak bir noktamız var. Tıpkı onun gibi hayata yenik başladığımı düşünüyorum. En yakın arkadaşım bir araba hırsızı olsaydı, onunla arkadaşlığımı kesmek yerine onu daha iyi tanımaya çalışır ve yanında olurum.


    Okulu dizi için dondurdum
    Okulla aram çok iyiydi. Taa ki bu dizi işi çıkana kadar... Şu anda okulumu bu proje için dondurdum. Ama işlerimi yoluna koyar koymaz okuluma geri dönüp mutlaka bitireceğim.
    Televizyonla aram hiç yok, izlemiyorum. TV'de yeni bir oyuncuyum ama bu sektörle ilgili çok da fikir sahibi değilim. İleride, iyi bir sinema filminde oynamayı çok isterim. Ama hayatım boyunca da tiyatro sahnesinde olmak istiyorum. Çünkü burada kamera oyunculuğu ve tiyatro oyunculuğu arasındaki farkı çok iyi anladım. Tiyatro efsanevi bir şey...

    more
  • Olcay Yusufoğlu : "Alaz, zengin ve şımarık bir kız ..."


    Olcay Yusufoğlu

    Oyuncu olmaya ortaokuldayken karar vermiştim
    1988 Ankara doğumluyum.
    Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 4'üncü sınıf öğencisiyim.
    İlkokuldan beri tiyatroya meraklıydım. Ortaokulda oynadığım piyesten sonra, selama çıktığımda tiyatro okumak istediğime karar verdim.
    'ES-ES'te canlandırdığım 'Alaz' karakteri zengin ve şımarık bir kız. Ama ilerleyen bölümlerde daha samimi, içten, daha bizden biri olacak.
    Öğrenciliği seviyorum. Bu hikayede kendi öğrenciliğimi pek bulamıyorum aslında... Mesela benim arabam yok. Ama dostluklar hep aynı...



    ES-ES benim ilk tecrübem
    Bu dizi benim ilk kamera tecrübem... Çalışırken aynı zamanda ışık ve kamera kurulumuna da dikkat ediyorum. Meraklı bir oyuncu adayıyım.
    Her zaman tiyatro yapmak istiyorum. Sahne büyülü bir yer ve ben hayatım boyunca bu büyünün etkisinde kalmak niyetindeyim.
    Kaynak: Sabah Magazin

    more
  • Erdal Beşikçioğlu: "Gençlerle çalışmak çok daha keyifli..."

    Erdal Beşikçioğlu: "Gençlerle çalışmak çok daha keyifli..."


    Pis işlere bulaşan bir sokak serserisinin öyküsünü anlatan 'ES-ES' adlı dizide, bu genci bataklıktan kurtarmaya çalışan öğretmeni oynayan Erdal Beşikçioğlu: Alt metni güçlü, dolu bir hikayesi var

    Atv ekranlarında bu akşam bir sokak serserisinin varolma sürecini anlatan, hikayesi Eskişehir'de geçen 'ES-ES' adlı bir dizi başlıyor. 'Uras' adındaki bu genci Ahmet Rıfat Şungar'ın canlandırdığı, pavyon şarkıcısı annesini Derya Alabora'nın oynadığı dizide usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu da genci pis işlerden uzaklaştırmaya çalışan fakülte hocası rolünde... Geçen yıl 'Vali' filminde rol alan, son olarak da TRT'de yayınlanan 'Ayrılık' dizisinde Çeçen direnişçiyi canlandıran Beşikçioğlu, yeni dizisi için, "Bu yıl siyasi söylemlerden uzak, gençlerle birlikte kafamı dinleyebileceğim bir iş olsun istedim" dedi. 'ES-ES'in boş bir hikayesi olmadığını da vurgulayan Beşikçioğlu, reytingler hakkında ise "Ben tablomu yaparım ve sunarım, gerisi beni ilgilendirmez" diye konuştu.

    FİKRİMİ ÖZGÜRCE SÖYLEMELİYİM

    'ES-ES'in hangi yönü sizi cezbetti?

    'Vali' projesi ve 'Ayrılık' dizisi, siyasi alt yapısı olan işlerdi. 'Ayrılık' devlet kanalında yayınlandığı için, sıklıkla sansüre uğruyordu ve bu durum can sıkıcı olmuştu. O yüzden içinde siyasi altyapısı olmayan, sivri söylemleri olmayan bir dizide, gençlerle birlikte biraz daha kafa dinlemek ve sakince bir iş yapmak için bu projeyi kabul ettim.

    Denetleniyor olmak bir oyuncu olarak sizi çok mu rahatsız ediyor?

    Söylemek istediğinizi söyleyemeyince hevesiniz kırılıyor! Doğal olarak da o işle ilgili heyecanınız kayboluyor. Ben, fikrimi özgürce söylemek istiyorum.

    Bu dizide nasıl bir role büründünüz?

    Eskişehir'deki Işık adındaki bir üniversitede, mimarlık fakültesinde ders veren, sanat tarihiyle ilgilenen bir hocayı oynuyorum. Gençlerin bilinçlenme sürecinde onların yanında olan, idealist bir öğretmen...

    Gençlerle çalışıyor olmak sizin için bir şans olsa gerek...

    Benim için öyle! Onların enerjilerinden ve heyecanlarından çokca nasipleniyorum. Gençlerle çalışmak çok daha keyifli... Onların enerjileriyle hayata devam etmeyi seviyorum. Çünkü onlar kendilerini sorgularken, bana da kendimi sorgulatıyorlar. Bu da hoşuma gidiyor.

    TECRÜBELERİMİ AKTARIYORUM

    Gençlerle nasıl bir çalışma içindesiniz? Eminim sizin deneyimlerinizden de faydalanıyorlardır!

    Öğretme kavramı bende farklı! "Öğreteceğim" diye üzerlerine gitmiyorum. Birtakım malzemeler sunuyorum, faydalanırlarsa faydalanırlar! Bu onların öğrenme kapasiteleriyle de alakalı aslında. Ben sadece tecrübelerimi aktarıyorum.

    'Hayata 1-0 yenik başlayanların hikayesi' sloganıyla yola çıkan dizide neler anlatılıyor peki?

    Dizinin dramaturjik altyapısı çok güçlü. Klasik zengin kız-fakir erkek hikayesi olarak özetleyebileceğimiz bir dizi değil. Altı boş bir hikaye değil! Genç bir bireyin varolabilme öyküsünü anlatıyoruz. Kenar mahallede hırsızlık ve uyuşturucu işleriyle uğraşan ama kafası çalışan bir genç var. Daha sonra bir adam çıkıyor ve çocuğa bu işleri bırakmasını öğütlüyor. Onu yönlendiren ve prototip olarak seçtiği karakterlerden biri de benim. Öte yandan çocuğun hayatını yönlendirmeye çalışan başkaları da var. Mesela ağabeyi pis işlerle uğraşmasını istiyor. Annesi de pavyonda çalışıyor.

    AHMET RIFAT'A DİKKAT EDİN, ÇOK BAŞARILI!

    Ekipten biraz bahseder misiniz?

    Biz burada hem deneyimli hem de genç oyuncularla çok güzel bir iş çıkartıyoruz. Mesela Ahmet Rıfat Şungar, genç kuşağın önemli oyuncularından biri olacak. Ayrıca Derya (Alabora) Hanım'la karşılıklı oynamak kadar büyük keyif olabilir mi? Bir futbol takımı bile karşısındaki takım iyi olduğu zaman çok daha güzel oynuyor ve seyri zevkli bir maç çıkıyor ortaya.

    Reytingler sizi ne derece ilgilendiriyor?

    Hiç! Oyuncular tablolarını boyar ve izleyici karşısına çıkartırlar. Oyuncular için onlar paha biçilmezdir. Dizinin devam edip etmemesi oyuncuyu ilgilendirmez, o sadece tablosunu yapar. Hem dizinin yayından kalkacağını düşünmek bizim işimiz değil, yapımcının işi. Ben oynamaktan keyif alıyorum, bu hobim. Hobimden para kazanıyorum, daha güzeli yok!

    Oyuncu olmasaydınız ne olurdunuz?

    Fotoğraf makinesiyle sağda solda takılan bir muhabir olabilirdim! Nerede bela var oraya giderdim herhalde!

    TV, SAHNEYİ DESTEKLEYEN BİR REKLAM ARACI

    'Bir Delinin Hatıra Defteri' oyunundaki rolünüzle Baykal Saran Tiyatro Ödülü'nü aldınız. Oyun devam edecek mi?

    Oyun üçüncü sezonuna girecek. Birkaç hafta İstanbul'da oynayacağız sonra Ankara'da devam edeceğiz.

    Tiyatro, sizin için sinema ve televizyondan önce mi geliyor?

    Evet! Ben tiyatroda bir dünya kurmak istiyorum. O dünyaya seyirciyi de katmak istiyorum. Tiyatrodan para kazanılmıyor ama tiyatro bizim hastalığımız ve vazgeçemeyiz.

    Son yıllarda dizilerin, tiyatroya seyirci çekme açısından büyük katkısı oldu...

    Bu normal. İzleyici bizi dizide gördükten sonra "Gidelim bir de canlı görelim" diyor. TV, sinema ve sahneyi destekleyen bir reklam aracı. O insanları TV başından kaldırabilmek önemli.

    Sinema projeniz var mı?

    Evet. Semih Kaplanoğlu'nun 'Süt', 'Yumurta' ve 'Bal' üçlemesinin son filmi 'Bal'da oynayacağım. Ama Giresun'u sel aldı nasıl olacak bilmiyorum!
    Sabah - Magazin - İlker GEZİCİ

    more
  • Pınar Dikici

    Gerçek adı Zeynep Pınar Dikici olan Es-Es dizisinin sevilen oyuncusu 18 Nisan 1986 'da İzmir'de doğdu. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü 'nden mezun olan Dikici 'nin yıldızı "Ümit Milli" dizisiyle parlamıştır. 
    Parmaklıklar Ardında dizisinde Şebnem Güner adlı bir mahkumu canlandırmış,dizinin ikinci sezonunda karakterinin hapisten çıkmasıyla beraber diziden ayrılmıştır.
    Pınar Dikici şuan sevenlerinin karşısına Es-Es dizisinin Menekşe 'si olarak çıkıyor. Adanalı dizisinin yeni sezonunda henüz yer almamasına rağmen oyuncunun bu dizide de oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor.
    Oynadığı dizi ve filmler :
    • Es-Es (2009) - Menekşe
    • Adanalı (2008) - Ayşegül
    • Parmaklıklar Ardında - Şebnem Güner
    • Pulsar
    • Servet Avcısı
    • Peri Masalı 
    • Elif
    • Kader 
    • Tılsım Adası
    • Suna 
    • Ümit Milli

    more
  • Es-Es Dizisi 5.Bölüm Özeti


    Es-Es Dizisi merakla beklenen 5. Bölümüyle 19 Eylül Cumartesi günü saat 20:00 da Atv 'de ...

    Uras ,Gürel ile son bir kez konuşmak için buluşmaya gider fakat Gürel ona bir tuzak hazırlamıştır.Tercan da bu tuzağın bir parçası olmuştur.Uras ve Tercan beladan kurtulurlar.Bu sırada İstanbul'dan aldıkları haber üzerine harekete geçerler.Anneleri Azmi'nin elindedir ve onu kurtarmaları gerekmektedir.

    Günlerdir üniversitenin her yerinde Dilşa 'yı arayan Azad, sonunda Dilşa'nın izini bulur.Dilşa korkuyla yurdu terkederek Uras'ın evine sığınır. Azad yurt görevlilerinin şikayeti üzerine karakola götürülür ancak Dilşa'yı tam yakalamışken vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

    Uras ve Tercan yol boyunca abi kardeş ilişkilerini onarmaya çalışırlarken, onların geldiğini öğrenen Azmi'nin planlarından habersizdirler.

    Uras ve Tercan Azmi'nin hain planlarından kurtulup annelerini kurtarabilecekler mi ? Uras, Tercan'ın sırrını öğrenecek mi ?

    Bütün soruların cevabı 19 Eylül Cumartesi saat 20:00 da Atv 'de..

    Es-Es Dizisinin 5. Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayın !

    more
  • Cem Özkan - Bir Hiç Olsam

    Play 'e tıkladıktan sonra klibin başlaması 5-10 sn arası sürebilir. Lütfen Bekleyiniz ...














    Hep dipteydim.

    Hiç düzlük görmedim hayatta.
    Elimden tutmayınca kafadan malup oldum.
    Kimileri yaşarken insan gibi ben bakar oldum.
    Bir hiç olsam yine de sever miydin beni?
    Hayata en baştan başlar mıydık yapabilseydik?
    Bir hiç olsam yine de sever miydin beni?
    Hayata en baştan başlar mıydın benimle?

    more
  • Cem Özkan - Dön Bana

    Play 'e tıkladıktan sonra klibin başlaması 5-10 sn arası sürebilir. Lütfen Bekleyiniz ...






    Üzülürüm yine
    Resmini görünce
    Maziye bakarak
    Vazgeçemem senden
    Bir ömür geçse böyle
    Ardından yalvararak
    Unuturum sandım
    Zamana bırakınca
    Seni nasıl sevdiğimi
    Ama bugün yine
    Söylüyorum hep aynı
    Hep aynı şeyi
    Dön bana yeniden ne olur
    Sev beni yeniden ne olur
    Al beni yanına ne olur
    Dön bana yeniden ne olur
    Ne olur…

    more
  • Derya Alabora


    Derya Alabora , 19 Ağustos 1959 'da İstanbul'da doğdu.
    1978 senesinde Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı 'na girdi ve 1982 'de mezun oldu.
    Mezun olduktan sonra bir sene Bursa Devlet Tiyatrosunda görev yaptı ve Devlet Tiyatrolarından istifa etti. Daha sonra çeşitli özel tiyatrolarda birçok ünlü isimle beraber çalıştı.

    Derya Alabora 'nın sinemada en çok bilinen rolü, Masumiyet 'teki Uğur 'dur. Alabora bu rolüyle en iyi bayan oyuncu ödüllerinin de aralarında bulunduğu birçok ödül almıştır.

    Derya Alabora 'nın televizyondaki en tanınan rolü, TRT 'de yayınlanmış olan dizi Şaşıfelek Çıkmazı 'nın Aysel 'idir.
    Başarılı bayan oyuncu bu sene hayranlarının karşısına Atv 'de yayınlanan Es-Es dizisinin acılı kadını Selmin olarak çıkıyor.

    Oynadığı diziler ve filmler :

    • Es-Es (2009) - Selmin
    • Pandora'nın Kutusu (2008) - Nesrin
    • Adem'in Trenleri (2007) - Şükran
    • Aşk Her Yaşta (2005) - Canan
    • Aşk Meydan Savaşı (2002) - Mine
    • Renkli Dünyalar (1999)
    • Salkım Hanımın Taneleri (1999) - Nimet
    • Bana Old and Wise'ı Çal (1998) - Eda
    • Masumiyet (1997) - Uğur
    • Şaşıfelek Çıkmazı (1996-1998-2001) - Uğur
    • 80. Adım (1996) - Aslı
    • Yengeç Sepeti (1995)
    • İz (1994)
    • Dönersen Islık Çal (1993)
    • Bir Kırık Bebel (1987) - Aysel

    more
  • Berk Hakman

    Berk Hakman, 14 Ağustos 1981'de Ankara’da dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde okuyan Hakman , üniversiteyi 3. sınıfta bıraktı ve oyunculuk yapma amacı ile İstanbul 'a yerleşti. Daha sonra Mimar Sinan Devlet Konservatuarını kazandı ve oyuncu olarak mezun oldu. Müziğe de ilgisi bulunan Hakman, bas gitar ve piyano çalıyor.

    Oyunculuk kariyerine bir korku filmi olan "Okul" ile başlayan Hakman, Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığı Deniz Karayel rolüyle tüm Türkiye tarafından tanındı. Başarılı oyuncu bu sene Es-Es dizisinde Tercan adlı karakteri canlandırıyor.

    Oynadığı diziler ve filmler :

    Es-Es (2009) - Tercan
    Janjan (2007) - Sadık Karayel
    Saklı Yüzler (2006)
    Felek Ne Demek? (2006) - Şeyda
    Hatırla Sevgili (2006) - Deniz Karayel
    Seher Vakti (2005) - Davut
    Kırık Kanatlar (2005) - Hristo
    Okul (2003) - Ersin

    more
  • Erdal Beşikçioğlu

    Erdal Beşikçioğlu , 5 Ocak 1970 'te Ankara'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde okudu. Daha sonra Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'ni kazandı ve mezun oldu.
    19 yaşında Hacettepe Üniversitesi Konservatuarını kazandı. Konservatuarda okurken “ William Guskill ” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı.
    4 senelik konservatuar eğitimini tamamladı ve mezun oldu. Mezun olduğu sene Devlet Tiyatrolarında oyuncu olarak seçildi.
    Daha önce bir çok önemli dizide rol alan Beşikçioğlu , 2009 yılında ise karşımıza Es-Es dizisinin Işık hocası olarak çıktı.

    Oynadığı diziler :

    Es-Es (2009) - Işık

    Ayrılık (2009) - Abdullah Şamil
    Köprü - Vali Faruk Yazıcı
    Seni Çok Özledim (2005) - Sado
    Ödünç Hayat (2005) - Mustafa
    Körfez Ateşi
    Kasırga İnsanları (2004) - Yunus
    Mars Kapıdan Baktırır (2004) - Süha

    Oynadığı Filmler :

    Vali - Vali Faruk Yazıcı
    Hayat Var
    Eve Giden Yol (2006) - Mahmut
    Barda (2006) - Nasir


    more
  • Leyla Lydia Tuğutlu


    Leyla Lydia Tuğutlu ; 29 Ekim 1989 'da Berlin'de doğdu. Türkiye 'de ilkokula başladı ve aynı zamanda piyano dersleri aldı. İlkokulu bitirdikten sonra müzik akademisine katıldı. 5 yıl boyunca müzik ve keman dersleri aldı. Daha sonra konservatuarı kazanan Tuğutlu , konservatuarı bırakarak fotomodelliğe ve mankenliğe başladı. Leyla Lydia Tuğutlu , 2008 Miss Turkey Güzellik yarışmasında birinci oldu. Türkiye 'nin güzeline tacını Paris Hilton taktı. Henüz 20 yaşında olan Tuğutlu; oyunculuk kariyerine bu sene Es-Es dizisinin İrem'i olarak başladı.

    more
  • Ahmet Rıfat Şungar


    Es-Es dizisinin başarılı baş rol oyuncusu Ahmet Rıfat Şungar ; 9 Temmuz 1983 'te İstanbul'da dünyaya geldi. Başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Mezun olduktan sonra ise izleyicilerin karşısına Hatırla Sevgili 'nin Ali 'si olarak çıktı . Başarılıyı oyuncuyu 2008 senesinde Üç Maymun filminde İsmail olarak izledik.
    Ahmet Rıfat Şungar, şuan Es-Es dizisinin Uras 'ı olarak hayranlarının karşısında.



    Oynadığı Filmler :

    Janjan (2006) - Yusuf
    3 Maymun (2008) - İsmail

    Oynadığı Diziler :

    Kaybolan Yıllar (2006)
    Hatırla Sevgili (2006) - Ali
    Asi (2007) - Yetkin

    Es-Es (2009) -Uras

    more
  • Es-Es Dizisi 5. Bölüm Fragmanı




    Es-Es Dizisi 5.Bölümü ile 19 Eylül Cumartesi günü , saat 20:00'de izleyiciler ile buluşacak. Dizinin hayranlarını dram dolu bir bölüm bekliyor. Şimdiden hepimize iyi seyirler ...

    more